MANUALIDADES OTOÑO: CORONA DE HOJAS

jueves, octubre 29, 2015




















Otoño es el momento ideal para pasear por el bosque y recoger todo tipo de tesoros: piñas, setas, hojas de colores, ramas, etc. Además los colores del bosque en otoño son perfectos para contemplar e inspirar a cualquiera. El otro día pasmos por delante de unos árboles rojos espectaculares (si me sigues en Instagram seguro que los viste), con unas hojas rojas como el vino, y paramos a recoger un montón de hojas para llevarnos a casa. Pensando lo que podríamos hacer se nos ocurrió una diadema o corona de hojas de otoño.

La tardor és el moment ideal per passejar pel bosc i recollir tot tipus de tresors: pinyes, bolets, fulles de colors, branques, etc. A més, els colors del bosc a la tardor són perfectes per contemplar i inspirar a qualsevol. L'altre dia vam passar per davant d'uns arbres vermells espectaculars (si em segueixes a Instagram, segur que els vas veure), amb unes fulles vermelles com el bon vi, i vam parar a recollir un munt de fulles per emportar-nos a casa. Pensant què podríem fer se'ns va ocórrer una diadema o corona de fulles de tardor.

Como quería que estas manualidades de otoño las pudieran hacer los niños sin mucha ayuda, decidimos recortar una tira de cartulina e ir pegando las hojas, unas encima de las otras. Después cerramos la corona con unas grapas y le pegamos unas cintas de color para dar un toque más femenino, como medieval. La verdad que Elna pasó un rato de los más entretenida cortando las ramitas de las hojas y pegándolas, y Enzo mientras tanto iba jugando con las hojas restantes.

Com que volia que aquestes manualitats de tardor les poguéssin fer els nens sense molta ajuda, vam decidir retallar una tira de cartulina i anar enganxant les fulles, unes a sobre les altres. Després vam tancar la corona amb grapes i li vam enganxar unes cintes de color per donar-li un toc més femení, com medieval. La veritat és que l'Elna va passar una estona d'allò més entretinguda tallant els troncs de les fulles i enganxant-les, i l'Enzo mentrestant anava jugant amb les fulles sobrants.






















El resultado fue de lo más resultón y quedó una corona otoñal preciosa! Qué te parece? Verdad que es sencilla de hacer?
El resultat va ser d'allò més "resultón" i va quedar una corona de tardor preciosa! Què et sembla? Veritat que és senzilla de fer?



You Might Also Like

1 comentarios

  1. Quina nena més guapa que tens! I aquesta corona amb aquests colors i els ulls que té, li queda que ni pintada! El blog, m'encanta, has fet canvis no? N'he vist tants aquests dies que potser em confonc però crec que estava diferent.
    Endavant amb el curs, encara que ens faltin hores, es un aprenentatge per sempre el que estem fent!
    Petons, Maria

    ResponderEliminar